Calitatea de membru activ SRG se dobandeste prin plata contributiei anuale impreuna cu completarea adeziunii. Va rugam sa trimiteti adeziunea la adresa: office[at]societateadeglaucom.ro

Adeziunea se descarca de pe site-ul SRG; completarea acesteia fara plata contributiei NU confera calitatea de membru activ.

Membrii activi care au achitat contributia pe anul 2009, dar NU au completat adeziunea nu pot fi introdusi in baza de date a World Glaucoma Association (WGA) si nu vor putea primi prin e-mail corespondenta nationala si internationala.

Nu este necesara innoirea anuala a adeziunii SRG decat in cazul schimbarii adresei postale sau de email. Baza de date a SRG va fi actualizata la World Glaucoma Association (WGA) de 2 ori pe an: 15 aprilie si 15 octombrie.

[CLICK PENTRU A DESCARCA FORMULARUL DE ADEZIUNE]

 

Carnetul de membru SRG

Cu ocazia celei de-a IV-a editii a Zilelor Societatii Romane de Glaucom Sinaia martie 2011, a inceput distribuirea carnetelor de membri SRG, actiune care va continua. Pentru detalii va rugam a va adresa trezorierului SRG, d-na.dr. Alina Popa Cherecheanu la adresa de mail alina_cherecheanu[at]yahoo.com.