Societatea Romana de Glaucom (SRG) organizează în perioada 13 – 15 martie 2013, la Centrul de Conferinte din cadrul Hotelului Ramada din Sibiu

A VI-a CONFERINTA NATIONALA DE GLAUCOM

PRIMUL ANUNT al Conferintei poate fi descarcat in format PDF folosind link-ul de mai jos:

CLICK AICI pentru a deschide PRIMUL ANUNT

Va anuntam pe aceasta cale si lansarea website-ului oficial al Conferintei Nationale de Glaucom, accesibil la adresa www.glaucom2014.eventernet.ro. Veti gasi aici informatii complete si la zi despre organizarea evenimentului, inclusiv programul stiintific preliminar. De asemenea, va recomandam sa folositi acest website pentru a va inscrie online ca participant la Conferinta, pentru a trimite rezumate si pentru a efectua rezervarea si plata online a serviciilor de cazare.

Fata de editiile precedente, Conferința Națională de Glaucom aduce în acest an trei elemente de noutate:

  • programul științific va începe vineri dimineață și va continua până sâmbătă la ora 14;
  • sesiune de comunicări personale (free papers) cu durata de prezentare de 8 minute. Primul autor al celei mai bune comunicări va fi premiat cu participarea la Congresul Societății Europene de Glaucom (Nice, iunie 2014);
  • videosimpozioane susținute de experți în glaucom.

Termenul limita pentru inscrierea la Conferinta Nationala de Glaucom cu taxa de participare redusa, trimiterea rezumatelor si rezervarea cazarii este 17 februarie 2014.

Pentru orice alte informatii suplimentare referitoare la eveniment va rugam sa contactati operatorul Conferintei, compania Eventer.Net Iasi:

e-mail: contact[at]glaucom2014.eventernet.ro;
telefon: 0332-40.88.00-06
fax: 0332-40.88.07-09.

Va multumim si speram sa ne revedem in numar cat mai mare in primavara, la Sibiu!

Comitetul de organizare al Conferintei Nationale de Glaucom 2014