Societatea Romana de Glaucom este o asociatie profesionala a medicilor oftalmologi cu preocupari in domeniul depistarii, diagnosticarii, monitorizarii si tratarii glaucomului, doreste sa fie parte activ implicata in campania nationala de lupta impotriva glaucomului.

CONDUCEREA SRG este asigurata in acest mandat de urmatorii:

Presedinte: Prof. Dorin Chiselita
Vicepresedinte Executiv: Dr. Cornel Stefan (autosuspendat)
Vicepresedinte: Dr. Vasile Potop
Secretar: Dr. Valeriu Rusu
Trezorier: Dr. Alina Popa Cherecheanu

Contribuția anuala pentru a avea calitatea de membru SRG pe 2016 este de 150 RON. Plata contributiei anuale de membru SRG se va efectua prin transfer bancar (a se evita plata prin mandat postal), în contul Societății Române de Glaucom: RO67 BRDE 240 SV 0766 9382 400 deschis la BRD Iași – Agenția Bd. Independenței, cod client: 27992400, cod fiscal SRG – 14013760, cu mențiunea “Contribuție de membru SRG”.

ISTORIC

Societatea Romana de Glaucom are printre obiectivele sale formarea de experti in glaucom, prin cresterea nivelului de pregatire al medicilor oftalmologi dar si prin sensibilizarea altor categorii profesionale cum ar fi medicii de familie. Medicii de familie trebuie sa cunoasca problematica grava a glaucomului si pot contribui la diagnosticul precoce dar si la educarea si sprijinirea pacientilor in efectuarea tratamentului corect.[continuare]

 

MEMBRII SOCIETATII ROMANE DE GLAUCOM LA DATA DE 15.04.2011

 

ADEZIUNI SRG LA DATA DE 15.04.2011